Pyllyn piiskaus pimpin pesu

Se sanoi erään raha summan jonka se halusi maksaa mulle, Mutta sillä ehdolla että olen kokonaan alasti hänen luona. Minä kysyin kuinka kauvan mun pitää olla alasti sen luona, Niin se vastasi mulle että puoli tuntia olet mun luona alasti, Niin se raha on sinun. Minä suostuin sen ehdotukseen ja läksin sen mukaan. Sen ukon kotona se otti mun päällys housuni pois multa, Ja laittoi sen rahan jonka oltiin sovittu mun taskuuni silleen että mä näin sen.

Sitten ukko vei mut keittiöön ja nosti tuolin päälle seisomaan. Otti multa kaikki vaatteeni pois, ja laittoi mut selälleni pöydälle. Ja rupesi tutkimaan mun vehkeitäni, Kun olin lauvennut ehkä 2 tai 3 kertaa mua penikseni teki lakon, en ollut saanu oikeeta orkasmia , Koska mun penikseni EI toiminut vielä silloin.

Mä vastasin sille että olen 12v vanha. Okei nytten mä ymmärrän peremmin miksi toi EI toimi kunnolla. Nyt mä vain kopeloin sinua koko rahan edestä. Ja sen jälkeen se ukko kopeloi minun pippeliäni, Sekä kivi pussiani, Ja kun oli aika täynä se sanoi että mä olen ihan ok poika, Se haluaa että me tavataaan uudestaan, Ja joka kerta kun tavataan, Se tahtoo riisua multa KAIKKI mun vaatteeni pois, Se tahtoo nähdä miltä alaston 12 vuotias poika näyttääpi.

Me ollaan tavattu monta kertaa sen ukon luona, Ja nyt mun penikseni on toiminut niin kuin se pitääkin toimia. Minä kävin sänkyyn selälleni ja isoveljeni otti multa alapään paljaaksi ja rupesi runkkaamaan minua, kun olin lauvennut 3 kertaa tuli äitimme paikalle, isoveljeni ei nähnyt selkänsä takana olevaa äitiämme, ja minä rupesin itkemään ja käskin veljeni lopettamaan, minä en tahdo että sinä kosket minua sinne.

Veljeni löi minua takapuoleen ja käski olla hiljaa, ja runkkasi minua kova kouraisesti. Äitimme otti isoveljestä kiinni ja vei keittöön, ja minä menin perästä katsomaan mitä äiti tekee veljelleni. Äiti laittoi veljeni vatsalleen pöydälle ja sitoi kädet pöydän jalkaan kiinni ja otti veljeltäni housut pois jalasta, veljeni oli alapää paljaana ja äiti otti vitsan ja löi veljeäni pyllylle, äiti antoi vitsan mulle ja käski piiskata hyvin kovaan veljeäni, ja minähän annoin veljelleni hyvin kovan selkä saunan.

Äitimme rupesi runkkaamaan veljeäni ja aina kun orkku lähestyi käski äitimme lyö lujaa veljeäsi nyt. Kun oli mennyt ehkä 10minuutttia käski äitimme minua lopettamaan piiskaamisen. Seuraavana päivänä kun tulin koulusta kotiin käski veljeni minut pöydälle vatsalleni ja otti multa alapään paljaaksi, ja sitoi mun käteni kiinni ja rupesi piiskaamaan minua.

Kun veljeni oli valmis hän runkkasi multa vielä muutaman laukauksen pois. Kun äitimme tuli töistä kotiin kysyi hän onko mitään kerrottavaa teillä minulle, ei ole me sanottiin lähes samaan aikaan.

Syönnin jälkeeen käski äitimme meidät viereikkäin ja hän riisui meidät aivan alasti. Nyt äitinne tarkistaa poikansa, Ja hän näki mun piiskatun pyrstön ja myöskin veljeni pyrstön, hän katseli vähän aikaa meitä, ei minä en piiskaa teitä nyt lisää käykää pöydälle selällenne minä tyhjennän teidät nyt, ja äitimme tyhjensi meidät sekä pesi poikansa.

Ehkä täällä olis joku nainen joka vielä aikusena leikkiä piiskaaleikkiä? Olin jotain 10 - 11v ja naapureissa ja meillä oli paljon samanikäistä porukkaa. Naapurin tyttö sai aina joskus piiskaa, minä en. Hän ehdotteli, että hän haluaa antaa minulle piiskaa, että tietäisin, miltä se tuntuu ja jos antaisin, hän näyttäisi minulle "sitä". Hammasta purren kestin "kuin mies", kun tiesin, että kohta leikitään jotain muuta.

Kerran jäätiin kiinni naapurin tytön kanssa, kun leikittiin. Minä olin hoikutellut tytön riisumaan housut alas ja meinasin just alkaa piiskaamaan, kun siskoni tuli huoneeseen ja huusi äitille että tuu katsomaan mitä nuo tekee. Äitihän tuli ja antoi meille molemmille samantien piiskaa. Tätä oli kiva sitten muistella vähän vanhempana. Olin jotain 7 vuotias, kun leikin vanhemman pojan kanssa, hän oli ehkä 7 vuotta minua vanhempi. Leikki oli sellainen, että minä yritin lyödä häntä, hän väisti, nappasi minut kiinni ja löi pakaroilleni kämmenellään.

Sen jälkeen hän päästi minut irti. Ja minä yritin taas lyödä. Vaikka pakaroissa tuntui kova tälli, niin minä jatkoin, ilmeisesti leikki oli kiva ja olihan mahdollista että minä onnistuisin lyömään häntä.

Muistan ihan pikkupoikana tilanteen, jossa olin mummolan takapihalla, edessä pyllisti kaksi paljasta serkkutytön pyllyä ja minä siinä neuvottomana risu kädessä. Minun piti leikissä antaa niille piiskaa, mutta minulla ei ollut hajuakaan mitä sillä risulla tai niillä pyllyillä olisi pitänyt tehdä; Tästä päätellen ei minua ainakaan ihan pikkulapsena oltu piiskattu.

Lyönnit oli kohtalaisen napakoita ja muistan että vitsojen laadusta ja lyöntitekniikasta juteltiin melkoisen asiantuntevasti. Taisi meillä kaikilla ola perskohtaista kokemusta kotoa. Meillä leikitään vieläkin, kun tulen illalla kotiin, niin ukko haistelee tarkasti, jos haisee viina tai tupakka, niin taatusti ukko aloittaa piiskaleikin.

Oltiin toisella kymmenellä, kun leikittin kylän muksujen kanssa piiskaleikkejä. Kerran muutaman vuoden vanhempi serkkuni yllätti meidät niissä hommissa. Hän päätti näyttää meille, kuinka oikea piiskaaminen tapahtuu.

Minä joudui tutuimpana ja nuorimpana hänelle avustajaksi. Päästyään alkuun hän ei säästellyt tehoja, sain elämäni kauheimman selkäsaunan, se oli myös viimeinen sitä lajia. Onko täällä joku nainen joka halua vielä aikuisena leikkiä piiskaleikkiä?

Minä voin tehdä molemmat! Ottaa piiskaa vastaan ja anna! Oltiin vaimon koulukaverin tykönä kylässä ja puhe kääntyi nykynuorisoon ja ettei niihin saada kuria. Tiesin, että henkilö, jonka luona oltiin, on saanut piiskaa ja on kiinnostunut aiheesta, kun hän siitä niin mielellään puhuu.

Me harrastamme vaimoni kanssa, mutta sitä ei muut tiedä. Rupesin tahallani vedättämään että ei se tuollainen piiskaus missään tunnu ja ei se mitään vaikuta vaikka niitä kakaroita piiskaiskin. Emäntämme väitti että kyllä varmaan sattuu ja minä vastaan, että tuskinpa vaan. Hän kysyi, olenko koskaan saanut ja vastasin että en. Hän väitti että jos hän antaisi minulle piiskaa niin ulvoisin kivusta. Se johti lopulta siihen, että minulla oli takapuoli paljaana ja emäntämme haki pitkän kukkakepin ja antoi muutaman napakan iskun paljaalle takapuolelle.

Minä tietenkin kohteliaana vähän valitin. Vaimoni katseli huvittuneena vierestä, koskapa meidän omat leikit on paljon kovempia. Varhaisin "piiskakokemus" oli alle kouluikäisenä, kun meidän "piika" eli kotiapulainen sai piiskaa. Hän oli varmaankin juuri koulunsa lopettanut nuori tyttö, jolla oli tapana läpsiä ja tukistella meitä lapsia.

Kerran äiti sattui näkemään ja nosti kovan metelin ja haki jostakin kepin tai mikä se nyt oli, en muista ja antoi tytön paljaalle takapuolelle kovan kurituksen siinä meidän lapsien edessä. Tyttö sai jäädä meille kun kovasti lupasi, että hän parantaa tapansa. Joo on tullut leikittyä. Meillä ei kotona piiskaa annettu, mutta tiesin kyllä että lapsia on kuritettu ja kuritetaan lyömällä kädellä, remmillä, vitsalla tai hiusharjalla paljaalle pyllylle. Olin kovin utelias asian suhteen ja jossain määrin salaa halusin saada kuritusta pyllylle.

Olin kuitenkin hyvin kiltti lapsi, joten eipä vanhemmilla ollut paljoa tarvetta minua kurittaa. Kesäisin mökillä saatoin mennä metsään ja ottaa koivun tai pajunvitsan käteen ja miettiä miltä se tuntuisi. En kuitenkaan uskaltanut laskea housuja alas ja lyödä, kun pelkäsin että joku näkee. Kaupungissa menin joskus yksin kotona ollessani kylpyhuoneeseen äidin hiusharjan tai mattopiiskan kanssa, laskin housut alas ja läimin itseäni pepulle.

Sen jälkeen tavarat samoille paikoille missä olivat olleet. Pyllyä "kihelmöi" jonkun verran, mutta ei nyt varsinaisesti kovin paljoa sattunut. Tämä sai minut silloin miettimään kuinka kovia selkäsaunoja vanhemmat lapsilleen antavat.

Koulussa opettajamme oli kertonut omista lapsuusajoistaan ja ystävästästään, joka oli lapsena saanut sellaisen kurituksen koivunvitsalla ettei ollut pystynyt kahteen viikkoon istumaan kunnolla.

Jälkeenpäin olen alkanut epäillä jutussa taisi olla vähän liiottelua mukana. Sillä oli tarkoitus pelotella oppilaita. Vanhempi veli leikki piiskaleikkejä minun kanssa, minä en ollut aina ollenkaan niin innolla mukan. Your email address will not be published. Skip to content syyskuu Ja piiskaamisen lopussa mun piliäni näytettiin, Kädet selän taakse, Ja pyllystä työntö eteen päin, Jotta kaikki paikalla olevat lapset näki, Että on pojan pili Naiset katselivat mun alapäätäni koko ajan, Ja kun viimeinen nainen sai vaatteet pois päältään, Minä menin pesu huoneeseen, Ja kävin selälleni.

Sedän ison kyrvän imemimen samalla setä työntelee isoa takokullia pienessä märässä pillussasi ja nuolee klitoristasi. Pesimme itsemme puhtaiksi, tosin autoin vaimoani pillun pesussa ja hän kalunpesussa.

Yöllä hän herätti minut ja sanoi voisitko Kokeilin tätä piiskausta yhteen naiseen kun hän sitä pyysi. En ole elämäni aikana tuntenut niin saman monen naisen kohdalla.

Kun kunnolla piiskaa pyllyn punaiseksi niin pillu valuu nesteitä. Pimpin pesu pyllyn piiskaus - Jönköping Harrastettiin miehen kanssa eilen illalla vähän rajumpaa seksiä. Marjo Oitti Uudet hiusmallit. Äitini pillu nivustyrä oireet. Tätä oli kiva sitten muistella vähän vanhempana. Ilmaista poroa little penis mummon karvainen huora joukko pano bigbrother tyydytys teinin pieneen pilluun kulli on kuvattu video Mervin pillu pornoa.

Te jotka olette lapsina leikkineet piiskaleikkejä kertokaa kokemuksia.

..

Read more